DARIJA HARON

erotski roman - audio knjiga

Robinja Lejla uspeva da pobegne iz pašinog harema u Aleksandreti. Ukrcava se na brod gde sreće mladog plemića Džastina, zatvorenika koga je paša oslobodio, koji pristaje da je sakrije u svoju kabinu i ne prijavi je, pod uslovom da ga ona nauči veštinama vođenja ljubavi. Putovanje je prepuno erotike i strasti, ali njihovi putevi se u Engleskoj razilaze.
Džastin, međutim, ne može da zaboravi svoju lepu saputnicu i neprekidno traga za njom po sirotinjskom Londonu i javnim kućama. Ne zna da je Lejla zapravo pobegla na imanje svog dede u Kornvalu. Kada se ispostavi da deda namerava da je prisili da se uda za neprivlačnog suseda, Lejla se kao družbenica jedne udovice željne života vraća u London. Džastin i Lejla se ponovo sreću, a paša, od koga je Lejla pobegla, dolazi u posetu Londonu…


audio knjiga bekstvo iz harema
SLUŠAJ AUDIO KNJIGU

SLUŠAJ AUDIO KNJIGU

-Smeš da ideš, ali pronaći ću te ponovo, Lejla, ne zaboravi. Nikada ne zaboravi.
Njegova nedvosmislena pretnja podsetila ju je na siktanje razdražene zmije u telu čoveka.
Lejla se okrenula i skamenjeno nastavila da korača. Kretala se kao marioneta. U strahu je osluškivala slede li je njegovi koraci sve dok se na kraju nije, sa osećanjem olakšanja, naslonila na mermerni zid u jednoj niši. Teško je disala i pokušavala da se smiri, ali nije uspevala. Osećala je sve snažniju mučninu, sklupčala se, zastenjala i ispovraćala se na mermerni zid, ali grč koji je osećala primorao ju je da klekne.
A onda je sve oko nje postalo crno.

Darija Haron

© elektronska knjiga